Rólunk

Kedvező árú
CSARNOKOK

Jó minőségű csarnokokat importálunk, melyeknek vállaljuk a felépítését gyors határidővel, teljeskörű ügyintézéssel, kedvező áron.

Gyors és precíz
építés

Egy csarnok felépítése és engedélyeztetése 6-8 hónap alatt történik meg. A szerződött ár tekintetében nincs változtatás, kivéve, ha a műszaki tartalom változik.

Ingyenes helyszíni
Felmérés

Megkeresésére 24 órán belül választ adunk. Ingyenes helyszíni felméréssel, szaktanácsadással és szerződés kötés utáni teljeskörű ügyintézéssel dolgozunk.

 

A megnövekedett igényekhez alkalmazkodva bontási és acélszerkezet-építési munkákkal is foglalkozunk. Társvállalkozóink segítségével megterveztetjük, engedélyeztetjük a kívánt épületet. Talajmechanikai vizsgálat alapján készül az alapozási terv, majd geodéták segítségével megtörténik az épület helyének kitűzése. A földmunka következik: a sávalapok, alaptestek, valamint az épület alatti lemez helyéről kiemeljük a földet, helyére zúzottkövet terítünk. A vasbeton-szerelési, zsaluzási, betonozási munkákkal elkészülnek az alépítményi feladatok.
Ezután következik a csarnok szerkezetének elkészítése, majd a nyílászárók, ill. a burkolat felhelyezése. Az új, ill. a használt csarnokainkat is teljes dokumentációval látjuk el, így kaphat az épület használatbavételi engedélyt.

Kérdése van?

Kérjen ajánlatot